Seneste nyt

Efter an lang coronapause har Kuhlaukoret genoptaget sine korprøver hver mandag kl. 19 i Christianskirken i Kgs. Lyngby. Alt foregår med behørig afstand. Der afholdes desværre ingen julekoncerter i 2020, men der bliver optaget en Julevideokoncert den 30. november. 

Med satser fra foråret blev der den 5. oktober optaget en YouTube-koncert, dvs. at der blev sunget koncert uden et publikum til udgivelse på YouTube.  Man kan se og høre den 35 minutter og 8 satser lange koncert her.

Opstilling og fremførelse af YouTube-koncerten i Christianskirken 5. oktober

Efter seks frodige år med dirigent Iben Vestergård, tiltrådte Kuhlaukorets nye dirigent Per Rathje ved sæsonens start i september 2019.  

I de seneste fem år har koret hvert år holdt en korweekend i september måned med god tid til uformelle aktiviteter. Netop under korweekenden i 2019 blev koret nærmere bekendt med den nye dirigent, Per Rathje.

Situation fra korweekenden i september 2019
Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land  med Carl Nielsens melodi, Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed. 

Atter i dette efterår 2020 har koret afholdt  en vellykket korweekend i Sorgenfri,  denne gang under hensyntagen til diverse Corona-restriktioner.  Der var tid til repetition af forårsrepertoiret og introduktion af nye satser. 

Øjeblikke fra korweekenden i september 2020

I julemåneden 2019 afholdtes to julekoncerter: i Christianskirken i Kgs.  Lyngby mandag d. 2. dec. og i Lundtofte Kirke lørdag d. 7. dec.  Man kunne høre musik af Niels W. Gade, Carl Nielsen, Adolphe Adam, Tore W. Aas, Egil Harder og Per Rathje, m. fl. Som sædvanligt var der fællessange, og korets pianist Sandra Plauškaitė fremførte klassiske soloværker i pausen.

Julekoncert i Christianskirken 2019
Julekoncert i Lundtofte Kirke 2019