Seneste nyt

Kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at blive kormedlem.

Forårets to udsøgte koncerter (til højre) blev vel modtaget af et begejstret publikum.

Kuhlaukoret optrådte onsdag den 23/3 på Københavns Korfestival i Koncertkirken på Blågårds Plads. Der deltog i alt 18 kor. 
Kuhlaukoret på Københavns Korfestival
Julekoncert med Farumkoret 13. dec. 2021

I oktober 2020 blev der sunget koncert uden et publikum, til udgivelse på YouTube.  Man kan se og høre virtuelle koncert her.

Virtuel koncert i Christians-kirken 5. oktober 2020
Befrielseskoncert 3. maj 2022
Kuhlaukoret og Farumkoret afholdt fælles julekoncerter i 2021: Søndag den 5. dec. i Stavnsholtkirken i Farum, og mandag den 13. dec. i Christianskirken i Kgs. Lyngby. Korene sang en masse elskede og kendte julesange samt en julekantate af Per Rathje.
Julekoncert med Farumkoret 5. dec. 2021
Herunder kan man lytte til et kort medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land med Carl Nielsens melodi, Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menu-punktet Repertoire kan man høre de tre satser i deres helhed via Dropbox. 
Forårskoncert 9. maj 2022

Efter coronaregler og med et reduceret ensemble afholdt koret alligevel en skøn men virtuel jule-koncert koncert i 2020,
som kan 
opleves her. 

Koret klar til videooptagelse 30. novenber 2020

Hvert år i september holder koret en to-dages arbejdsweekend, hvor sangerne stifter bekendtskab med den kommende sæsonens repertoire og hygger i pauserne.  

Øjeblikke fra korweekenden i september 2020