Seneste nyt

Efter an lang coronapause har Kuhlaukoret genoptaget sine korprøver pr. mandag den 31. august kl. 19 i Christianskirken i Kgs. Lyngby.  Har du lyst til at deltage, så kontakt korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92 eller duk op og syng med.  Der afholdes desværre ingen julekoncerter i 2020.

I julemåneden 2019 afholdtes to julekoncerter: i Christianskirken i Kgs.  Lyngby mandag d. 2. dec. og i Lundtofte Kirke lørdag d. 7. dec.  Man kunne høre musik af Niels W. Gade, Carl Nielsen, Adolphe Adam, Tore W. Aas, Egil Harder og Per Rathje, m. fl. Som sædvanligt var der fællessange, og korets pianist Sandra Plauškaitė fremførte klassiske soloværker i pausen Et talrigt publikum var med til at skabe den gode stemning. 

Julekoncert i Lundtofte Kirke 2019

Efter seks frodige år med dirigent Iben Vestergård, tiltrådte Kuhlaukorets nye dirigent Per Rathje ved sæsonens start i september 2019.   Koret modtager gerne nye medlemmer; kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med i koret. Eller duk op til en øveaften en mandag kl. 19 i Christianskirken i Lyngby.

Julekoncert i Christianskirken 2019

I de seneste fem år har koret hvert år holdt en korweekend i september måned med god tid til uformelle aktiviteter. Netop under korweekenden i 2019 blev koret nærmere bekendt med den nye dirigent, Per Rathje,  som indførte koristerne i avancerede sangteknikker og andet spændende stof. 

Situation fra korweekenden i september 2019
Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land  med Carl Nielsens melodi, Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.