Seneste nyt

Efter seks frodige år med korleder og dirigent Iben Vestergård, tiltræder Kuhlaukorets nye korleder ved sæsonens start den 2. september 2019. 

Forårskoncerten 2019 fandt sted i Christianskirken, Chr. X Allé 120 i  Kgs. Lyngby,  mandag den 13. maj kl. 19:30. Koret fremførte et blandet forårs-repertoire af klassiske og rytmiske satser, fra Niels W. Gade til Paul McCartney. Efter koncerten var der reception for korister og publikum.
Vi modtager gerne nye medlemmer; kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med i koret. 

Kuhlaukoret deltog i Kordage i Tivoli lørdag den 4. maj i år, med optræden på Plænen. I 2018 blev der afholdt julekoncert mandag den 3. december  i  Christianskirken i Kgs. Lyngby. Anden julekoncert fandt sted søndag den 9. december  Lundtofte Kirke.  Der var gratis adgang til koncerterne.

Julekoncert i Christianskirken 2018
Julekoncert i Lundtofte Kirke 2018
Forårskoncert i Christianskirken 2019
I 2018 havde Kuhlaukoret eksisteret i 10 år, og  der blev afholdt to jubilæums- og forårskoncerter i hhv.  Christianskirken i Kgs. Lyngby og i Sorgenfri Kirke.  Koret udgav desuden en jubilæumsfolder.  
Forårskoncert i Sorgenfri Kirke 2018

I efteråret 2018 deltog koret  i Glostrup Sangforenings 3-dages Korfestival i Bethesda nær Torvehallerne i København.  Det var fjerde gang at koret medvirkede ved festivalen sammen med talrige andre kor. 

Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land (Carl Nielsens melodi), Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.