Seneste nyt

Efter seks frodige år med dirigent Iben Vestergård, tiltrådte Kuhlaukorets nye dirigent Per Rathje ved sæsonens start den 2. september 2019. 
Vi modtager gerne nye medlemmer; kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med i koret. Eller duk op til en korprøve en mandag kl. 19 i Christianskirken i Lyngby.

Ind under jul afholdes der to gratis julekoncerter: Christianskirken i Kgs.  Lyngby mandag d. 2. dec. kl. 19 og Lundtofte Kirke Søndag d. 8. dec. kl. 15. 

Julekoncert i Christianskirken 2018
Julekoncert i Lundtofte Kirke 2018

I 2018 havde Kuhlaukoret eksisteret i 10 år, og der blev afholdt to jubilæums- og forårskoncerter. Koret udgav desuden en jubilæumsfolder.  

Forårskoncert i Christianskirken 2019

Forårskoncerten 2019 fandt sted i Christianskirken i  Kgs. Lyngby,  mandag den 13. maj. Koret fremførte et blandet forårs-repertoire af klassiske og rytmiske satser, fra Niels W. Gade til Paul McCartney. Efter koncerten var der reception for korister og publikum.

Forårskoncert i Sorgenfri Kirke 2018
Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land (Carl Nielsens melodi), Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.