Seneste nyt

Kuhlaukoret havde planlagt at afholde forårskoncert i Christianskirken i Kgs. Lyngby mandag 18. maj kl. 19:30. På grund af coronakrisen er koncerten og korets andre aktiviteter desværre udsat indtil videre.  Vi glæder os til at komme tilbage, når krisen er overstået.  

I julemåneden 2019 afholdtes to julekoncerter: i Christianskirken i Kgs.  Lyngby mandag d. 2. dec. og i Lundtofte Kirke lørdag d. 7. dec.  Man kunne høre musik af Niels W. Gade, Carl Nielsen, Adolphe Adam, Tore W. Aas, Egil Harder og Per Rathje, m. fl. Som sædvanligt var der fællessange, og korets pianist Sandra Plauškaitė fremførte klassiske soloværker i pausen Et talrigt publikum var med til at skabe den gode stemning. 

Julekoncert i Lundtofte Kirke 2019

Efter seks frodige år med dirigent Iben Vestergård, tiltrådte Kuhlaukorets nye dirigent Per Rathje ved sæsonens start i september 2019.   Koret modtager gerne nye medlemmer; kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med i koret. Eller duk op til en øveaften en mandag kl. 19 i Christianskirken i Lyngby.

Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land (Carl Nielsens melodi), Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.
Julekoncert i Christianskirken 2019

Forårskoncerten 2019 fandt sted i Christianskirken i  Kgs. Lyngby,  mandag den 13. maj. Koret fremførte et blandet forårs-repertoire af klassiske og rytmiske satser, fra Niels W. Gade til Paul McCartney, under ledelse af Iben Vestergård.  Efter koncerten var der reception for korister og publikum.

Forårskoncert i Christianskirken 2019