Seneste nyt

Der blev afholdt julekoncert mandag den 3. december kl. 19:30 i  Christi-anskirken i Kgs. Lyngby. Anden julekoncert fandt sted søndag den 9. december kl. 15  Lundtofte Kirke.  Der var gratis adgang til koncerterne.

Julekoncert i Christianskirken 2018
Julekoncert i Lundtofte Kirke 2018
I 2018 havde Kuhlaukoret eksisteret i 10 år, og  der blev afholdt to jubilæums- og forårskoncerter i hhv.  Christianskirken i Kgs. Lyngby og i Sorgenfri Kirke.  Koret udgav desuden en jubilæumsfolder.  
Forårskoncert i Sorgenfri Kirke 2018

Kuhlaukoret deltog i Kordage i Tivoli lørdag den 2. juni, med optræden på Plænen kl. 12:50 - 13:10. Desuden deltog koret i efteråret  i Glostrup Sangforenings 3-dages Korfestival i Bethesda nær Torvehallerne i København.  Det var fjerde gang at koret medvirkede ved festivalen. 

Herunder kan man lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land (Carl Nielsens melodi), Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.

   Koret søger nye tenorer. Kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med os.