Seneste nyt

Efterårssæsonen begyndte den 27. august, hvor koret gik i gang med et nyt repertoire med henblik på to julekoncerter. De bliver afholdt mandag den 3. december kl. 19:30  i  Christianskirken i Kgs. Lyngby, og søndag den 9. december kl. 15  Lundtofte Kirke.  Der er gratis adgang til koncerterne.

I 2018 har Kuhlaukoret eksisteret i 10 år, og jubilæet blev afspejlet i forårs-repertoiret, hvor flere tidligere satser blev genoptaget. Der afholdtes to jubilæums- og forårskoncerter, nemlig  den 30. april i Christianskirken i Lyngby og den 14. maj i Sorgenfri Kirke.  Koret deltog i Kordage i Tivoli lørdag den 2. juni, med optræden på Plænen kl. 12:50 - 13:10.

Forårskoncert i Sorgenfri Kirke 

Koret optager løbende nye tenorer og basser,  men der kan være venteliste for sopraner og alter. Kontakt venligst korformand Axel Pfeiffer på tlf. 23 95 80 92, hvis du er interesseret i at synge med os. 

Til venstre kan man se et billede af korets nylige optræden ved Glostrup Sangforenings 3-dages Korfestival. Man kan også lytte til et kort Medley med Kuhlaukoret bestående af Der er et yndigt land (Carl Nielsens melodi), Leonard Cohens Hallelujah og Nu er jord og himmel stille. Under menupunktet Repertoire kan man lytte til de tre satser i deres helhed.